Seizoensmenu's

Menu's klaargemaakt met respect voor de seizoenen

Seizoensmenu's

  • Seizoensmenu: herfst, lente, zomer, winter€ 45 / pers
  • All-in: bubbeluurtje met 4 hapjes van de chef / forfait Home 1 / water / koffie€ 70 / pers
  • Dessertbord van de chef i.p.v. het vooropgestelde dessert+ € 4,50/ pers
  • Dessertenbuffet 'Breughel' i.p.v. het vooropgestelde dessert+ € 9,00/ pers
  • Kaasbord 'Kaashuis uit Destelbergen'+ € 5,00/ pers

Herfst

  • Fantasie van gerookte eendeborst en vijgenconfijt
  • Soepje van rode paprika, tomaat, courgette en wilde rijst
  • Sappig gebraden varkenshaasje "Duroc d’Olives" à la "Forestière" met verse marktgroentjes en chef patat
  • Brownie met noten verrijkt met pistache-ijs
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Jonge tarbot met kruidencouscous, kalfsjus en balsamicodagprijs (± € 22)

Lente

  • Serranoham in combinatie met asperges en avocado
  • Lentebouillon van doperwtjes en ossestaart
  • Beste van het kalf, gentse graanmosterdsaus met verse marktgroentjes en chef patat
  • Creatie van gemarineerde ananas met aardbeienijs en crumble
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Dorade met Quinoa, bladspinazie en mousseline-sausdagprijs (± € 20)

Zomer

  • Zomerrol van gemarineerde zalm en en fijne groenten
  • Romig soepje van wijting met basilicum en mosseltjes
  • Suprême van parelhoen met verse marktgroentjes en chef patat
  • Soepje van rood fruit met vanille-ijs en munt
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Gebakken snoekbaars met groene kruidensaus en zeekraaldagprijs (± € 20)

Winter

  • Symfonie van winterpostelein met wildpastei en appel
  • Romig soepje van witloof met grijze garnaaltjes
  • Gegrilde eendenborst ”Grand-Veneur” met verse marktgroentjes en chef patat
  • Inspiratie van chocolade met amandel en vanille
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Gebakken zeebaars met Noilly Prat en gemarineerde groentjesdagprijs (± € 20)

Niet te verkrijgen op vrijdag en zaterdagavond en enkel tot 40 personen

Eetcafé

Iedere dag open: 11u00 tot 15u00
Keuken: 11u30 tot 14u30
Gesloten op woensdag, zaterdag en zondag

Feestzaal

De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag. Tijdens het weekend kan het eetcafé ook afgehuurd worden.

L'Autre Côté

Lunch: 11u30 tot 14u30
Tea time en zoete kaart: 14u30 en 17u30
Diner: 18u00 tot 21u30
Bar: open tot en met 24u00