Seizoensmenu's

Menu's klaargemaakt met respect voor de seizoenen

Seizoensmenu's

  • Seizoensmenu: herfst, lente, zomer, winter€45,00 / pers
  • All-in: bubbeluurtje met cava / 4 hapjes van de chef / forfait Home 1 / water / koffie€72,00 / pers
  • All-in: bubbeluurtje met prosecco / 4 hapjes van de chef / forfait Home 1 / water / koffie€75,00 / pers
  • Dessertbord van de chef i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €5,00 / pers
  • Dessertenbuffet 'Breughel' i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €9,50 / pers
  • Kaasbord 'Kaashuis uit Destelbergen'+ €8,00 / pers

Seizoensmenu: Lente

  • Creatie van gerookte zalm met asperges
  • Romig soepje van blozende tomaatjes en basilicumolie
  • Beste van het kalf ”Bordelaise” met verse marktgroentjes en aardappeltje van de chef
  • Fantasie van aardbeien verrijkt met limoncello
  • Extra tussengerecht: Lauwe kwartel licht gerookte met frambozenvinaigrette + €18,00

Seizoensmenu: Zomer

  • Serranoham in combinatie met asperges en avocado
  • Lentebouillon van doperwtjes en ossestaart
  • Beste van het kalf met gentse graanmosterdsaus en chef patat
  • Creatie van gemarineerde ananas met aardbeienijs en crumble
  • Extra tussengerecht: Op vel gebakken roodbaarsfilet met prei en grijze garnalen + €20,00

Seizoensmenu: Herfst

  • Vitello van kalfsvlees me fantasierijk slaatje
  • Soepje van butternut verfijnd met bieslookroom
  • Sappig gebraden varkensruggetje ”Blackwell” met verse marktgroentjes en aardappeltje van de chef
  • Trendy poire ”Belle Hélène”
  • Extra tussengerecht: Op vel gebakken zeebaars met truffelpuree en gestoofd witloof + €21,00

Seizoensmenu: Winter

  • Symfonie van winterpostelein met wildpastei en appel
  • Romig soepje van witloof met grijze garnaaltjes
  • Gegrilde eendenborst ”Grand-Veneur” met verse marktgroentjes en chef patat
  • Inspiratie van chocolade met amandel en vanille
  • Extra tussengerecht: Deense kabeljauw met dyonaisesaus en bospaddestoelen + €22,00

Niet te verkrijgen op vrijdag en zaterdagavond en enkel tot 40 personen

Eetcafé

Iedere dag open: 11u00 tot 15u00
Keuken: 11u30 tot 14u30
Gesloten op woensdag

Feestzaal

De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag. Tijdens het weekend kan het eetcafé ook afgehuurd worden.

L'Autre Côté

Lunch: 11u30 tot 14u30
Diner: 18u00 tot 21u30
Bar: open tot en met 24u00
Enkel op zondag:

Tea time en zoete kaart: 14u30 en 17u30