- Seizoensmenu: herfst, lente, zomer, winter€45,00 / pers
- All-in: bubbeluurtje met prosecco / 4 hapjes van de chef / forfait Home 1 / water / koffie€75,00 / pers
- Dessertbord van de chef i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €5,00 / pers
- Dessertenbuffet 'Breughel' i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €10,00 / pers
- Repasse hoofdgerecht'+ €2,50 / pers
Seizoensmenu: Lente
- Ceviche van zeebaars / zeebesjes / zure room
- Gevogeltevelouté / aspergestukjes / koriander
- Lamsfilet / kruidenkorst / rozemarijnsaus / marktgroentjes / Chef’s patat
- Tiramisu / speculoos / tint van aardbei
- Extra tussengerecht: Snoekbaars / compote courgette / parelpasta + €18,00
Seizoensmenu: Zomer
- Tartare van kalfsvlees / komkommerstructuren / kwartelei / tonijnmayo
- Bisque / schaaldieren / kreeftenvlees
- Jonge eendenborst / portosaus / marktgroentjes / Chef’s patat
- Bavarois van ananas / marshmellow / merenque
- Extra tussengerecht: Halve babykreeft / tuinkruiden / risotto + €20,00
Seizoensmenu: Herfst
- Trio van gerookte vis / dille / pastinaak
- Bouillon van ossenstaart / Madeira
- Saltimbocca van kalfsvlees / saliesaus / marktgroentjes / Chef’s patat
- Nouga glacé / bosvruchten / kletskoppen
- Extra tussengerecht: Toast champignon ”Served 2020” / buikspek + €16,00
Seizoensmenu: Winter
- Gerookte eendenborst / vijgenconfijt / kwartel
- Bospaddenstoelensoep / infusie van truffel
- Ierse entrecôte / jagersaus / marktgroentjes / Chef’s patat
- Creatie van Doyenne peer / passiesorbet / hazelnoot
- Extra tussengerecht: Dichtgeschroeide Sint-jacobsvrucht / crème van rode paprika + 18,00
Niet te verkrijgen op vrijdag en zaterdagavond en enkel tot 40 personen