Gerechten

Alle gerechten worden in huis bereid met dagverse producten

Buffet à gogo

Koud buffet kan gebruikt worden als feestmenu€ 34,00

  • Zalm Belle Vue met kruiden
  • Zacht gerookte zalm
  • Gerookte forel
  • Gerookte zeepaling
  • Tomaat met grijze garnalen
  • Gebraiseerde ham
  • Carpaccio van ossenhaas met Parmezaan en Salsa Verde
  • Ganda-ham met frisse meloenknikkertjes
  • Pasteien met vijgenconfijt en chutney van mango
  • Pasta met scampi en gamba garni
  • Fijne vleeswaren met fruitgarnituren
  • Soepbar met 1 soep
Dit buffet is voorzien van brood, diverse sausjes, koude en warme groenten en 2 verschillende aardappelbereidingen.

Koud buffet kan aangevuld worden met warme gerechten(max. 3 te kiezen)

  • Tongscharrolletjes badend in een romig sausje+ € 8,00
  • Stoofpotje met het beste uit de zee+ € 8,00
  • Varkensrug "Blackwell"+ € 7,75
  • Châteaubriand "Bordelaise"+ € 8,50
  • Kalkoenfilet "Stroganoff"+ € 7,50
  • Al deze gerechten worden vergezeld van marktgroentjes en 2 aardappelbereidingen.
Vraag vrijblijvend meer informatie ivm aangepaste wijnen, wisselen van gerechten, walking-dinners, bbq-formules, themabuffetten, babyborrels, ... Alles op maat en samengesteld naar ieders budget. Als het eens wat anders mag zijn. Creativiteit boven!

Thema Italia

€ 45,00
  • Combinatie van carpaccio van rund en vitello tonato
  • Minestronesoep of gevulde ravioli volgens de wijze van de chef
  • Gevulde parelhoenbout met Italiaanse kruiden, pancetta en zijn garnituren
  • Tiramisu met crumble van pistache
  • Combinatie van carpaccio van rund en vitello tonato
  • (Exclusief dranken / Keuze uit drankenpaketten)

Koude voorgerechten

  • Degustatie van zalm op vier wijzen (gerookt - mousse - gemarineerd - gebakken)€ 13,95
  • Cocktail van scampi en grijze garnalen "Anno 2019" € 13,50
  • Cannelloni van gerookte zalm en forel€ 13,00
  • Slaatje van gerookte eendenborst vergezeld van een frambozenvinaigrette€ 14,00
  • Slaatje van pasteien vergezeld van pijnboompitten, rode uienkonfituur en notenbrood€ 12,50
  • Carpaccio van rundsvlees, Italiaans getint€ 13,00
  • Antipasti: Pomodori tomaat met mozarella, meloen met proscuitto ham, rundscarpaccio met Grana Padano€ 12,75
  • Torentje van gerookte paling, gemarineerde Sint-Jacobsvrucht, watrkers  € 14,95
  • Frisse partjes meloen vergezeld met de beste streekham en porto-gelei€ 12,50
  • Mousse van breydelham met gepekelde groentjes en kruidensla€ 12,50
  • Slaatje geitekaas Le Larry omwikkeld in gerookte zalm, groene appel en yoghurtdressing€ 12,20
  • Geitekaasje in krokant spekjasje vergezeld van acacia honing en appeltjes€ 11,75
  • Feestelijk trio van eend met frivoolslaatje van pijnboompitten, mangoblokjes en rozijntjes€ 14,30
  • Heerlijkheden van krab, gerookte zalm, grijze garnaaltjes € 14,95
  • Salade met Noordzeekrab en crème van avocado € 15,50
  • Cocktail van rivierkreeftenvlees "Anno 2019"€ 14,00
Sommige gerechten zijn marktgevoelig (zoals wild, garnalen en scampi). De prijs hiervan kan aangepast worden naar de marktprijs.

Soepen

Herfst / Winter

  • Velouté van kip€ 4,80
  • Pompoensoepje met korstjes (seizoen)€ 4,80
  • Bloemkoolsoep€ 4,80
  • Romige paddestoelensoep met kervel€ 4,80l
  • Pastinaaksoep met geroosterde amandelschilfers en peterseliecoulis€ 5,00
  • Tomatensoepje op grootmoeders wijze€ 5,50
  • Witloofroomsoep met grijze garnalen (seizoen)€ 5,50
  • Doorkijksoepje van wild (seizoen)€ 7,50
  • Bisque d’homard€ 7,50

Lente / Zomer

  • Aspergesoep€ 4,80
  • Tomatensoepje op grootmoeders wijze€ 4,80
  • Knolseldersoep met broccoli€ 4,80
  • Heldere soep met fijne groenten€ 5,50
  • Waterkerssoep met preisliertjes en amandelroom€ 5,50
  • Venkelsoepje met vleugje saffraan en chorizo€ 5,50
  • Preisoep met zalmsnippers€ 5,50
  • Aspergesoepje met krab en basilicum€ 5,50
  • Tomatensoepje met basilicum en pesto€ 5,50
  • Thais soepje met kokosmelk en koriander€ 5,50
Gerechten

Warme voorgerechten of tussengerechten

Indien men de keuze maakt van 2 warme voorgerechten, zal het tweede voorgerecht 20% goedkoper aangeboden worden, daar de portie wordt aangepast.
  • Oostends vissersbordje van het huis€ 18,00
    Schilderspalet met 4 heerlijkheden uit de zee met een sausje op basis van appelcider
  • Gerookte zalm met lauwe asperges en bijhorend sausje van de chef (seizoen)dagprijs
  • Bladerdeegje van zalm met bladspinazie en witte wijnsaus€ 15,50
  • Normandische tongfiletsdagpprijs ± € 24,00
  • Quintet van scampi's diabolique€ 15,00
  • Tongfilets (3 st) opgevuld met scampi, verrijkt met een kreeftensausdagpprijs ± € 22,00
  • Kabeljauwhaasje met geplette aardappel€ 17,00
  • Asperges op zijn Vlaamsdagpprijs / op aanvraag
  • Gegrilde grietfilet met truffelpuree en champagnesaus met garanalen€ 22,50
  • Gebakken sint-jakobsvruchten met kruidenrisotto€ 16,75
  • Suprême van Mechelse koekoek bijgestaan van een julienne van groentjes€ 14,50
  • Landeskip vergezeld van bladerdeeggebakje met kalfszwezerik€ 17,00
  • Vol-au-vent van scampi en sint-jakobsvruchten overgoten van een zuiders sausje€ 16,00
  • Torentje van scampi, zalm, jonagold, geitenkaas en chablissaus€ 14,75
  • Zeebaars met courgette, tomaat en waterkerssaus€ 17,00

Frisse tussendoortjes

  • Sorbet van citroen, limoen, passievrucht, mango, lychee, vruchtenjenever Filliers 30° of 38°€ 3,85

Hoofdgerechten

  • Eendeborstfilet à l'Orange€ 20,75
  • Lamskroontjes overgoten van een honing-thymsaus€ 24,00
  • Sappig gebraden kalkoen "Stroganoff"€ 18,00
  • Duet van varkensgebraad en varkenshaas Duroc D'Olive met picklesaus of saus naar keuze€ 19,50
    Duroc D'Olives" is een lokaal gekweekt varkensras gekweekt met olijfolie als vetbron in het voeder.
    Dit geeft een zeer specifieke malsheid en kwalitatieve constante smaak.
  • Varkenshaasje gepresenteerd op wijze van de chef (Gandaham, mosterdsaus)€ 18,00
  • Kalfsgebraad "Pater Corsendonk" of "Zingara" (Bordelaise saus)€ 19,50
  • Beste van het kalf met een sausje van oude port€ 22,50
  • Parelhoenfilet met romig sausje van muskaatdruiven of Fine Champagne€ 18,00
  • Châteaubriand met saus naar keuze€ 19,75
  • Filet pur met saus naar keuze€ 27,00
  • Filet van Mechelse koekoek in kruidenpanade met gevogeltesaus€ 17,50
  • Duo van lamskroon en -heupje in combinatie met mosterdsaus€ 23,00
  • Hertenkalffilet "Grand Veneur"SEIZOENSPRIJS
  • Gebakken fazantenborst ”Brabançonne”SEIZOENSPRIJS
Vraag steeds naar onze seizoensgebonden suggesties van de chef. De ingrediënten van sommige gerechten zijn marktgevoelig (zoals wild, garnalen, scampi, ...) De prijs van deze gerechten kan aangepast worden naar de marktprijs.

Vegetarische gerechten

  • Salade geitenkaas met appel en tomaatPrijs op aanvraag
  • Vegetarische lasagnePrijs op aanvraag
  • Tortellini op florentijnse wijze (met bladspinazie)Prijs op aanvraag
  • Aardappelsalade met diverse groentevariatiePrijs op aanvraag
  • Groentenburger ”Anno 2019”Prijs op aanvraag

Nagerechten (Koffie niet inbegrepen)

  • Gepersonaliseerd gebak€ 5,75
  • Dessertbord (waaier van 6 verschillende dessertjes)€ 9,25
  • Warme appeltaart met amandelijs€ 6,65
  • Ijskoets of huwelijksduifjes met fruit en coulis€ 8,25
  • Soepje van rode vrucht met vanille-ijs€ 6,75
  • Ananaspartje met seizoensfruit en vanille-ijs€ 6,75
  • Chocoladebavarois in symfonie met sinaasijs en engelse crème€ 7,00
  • Gepocheerd peertje ”Belle Hélène”€ 6,75
  • Tiramisu "Klassiek"€ 6,75
  • Dôme framboise of dôme pistache€ 5,75
  • Appelflensjes met gecarameliseerde appeltjes en amandelijs€ 6,75
  • Brownie met texturen van mandarijn... fruit€ 7,75
  • Crème brulée met fruit en vanille-ijs€ 7,50
  • Alle gerechten van de menu’s zijn ook apart te verkrijgen€ 7,50

Nagerechtenbuffet (Koffie inbegrepen)

€ 18,00 / pers
  • Tiramisu, javanais, mini-gebakjes, chocolademousse, rijstpap, fruittaart, zwarte woudtaart, biscuittaart, vers fruit, pannenkoeken, crème brulée, bavarois, ijstaat met chocoladesaus en vruchtencoulis
  • Chocoladefontein voorzien van zoete spekjes+ € 2,50 / pers
  • Kaasstand+ € 5,00 / pers
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Koffie met dessertenbuffet zonder voorafgaande maaltijd€ 21,00
  • Koffie met zoetigheden€ 4,50
  • Koffie zonder zoetigheden (2 x koffie)€ 2,80

Dessert and dance

Formule waarbij de laatavondgenodigden aansluiten bij het nagerechtenbuffet en dansfeest.€ 40,00 / pers
  • Aperitief met borrelbordje, glaasje feestelijke bubbels met extra rondgang
  • Wandeling langs het nagerechtenbuffet + mokka
  • Drank gedurende 4 uren standaardformule (exclusief bieren van hoge gisting en bubbels)
  • Supplement 3 mini-broodjes€ 4,00 / pers

Nachtelijke verpozingen

  • Broodtafel (verschillende broodsoorten met vleeswaren en kazen en fruitmand)€ 10,00 / pers
  • Belegd broodje (sandwich half belegd met garnituur)€ 1,85 / stuk
  • Mini-sandwiches dubbel belegd€ 1,35 / stuk

Dranken dansfeest volgens verbruik aan barprijzen

  • Pilsbier - Witbier - Cola - Plat en bruisend water - Limonade€ 2,50
  • Gini - Schweppes - Ice Tea - Fruitsap€ 2,60
  • Kriek Max - Palm - Carlsberg€ 3,00
  • Trappisten en andere bieren van hoge gisting€ 3,50 / € 4,00
  • Huiswijn€ 3,50
  • Cava€ 5,00
  • Koffie€ 2,50
  • Sterke dranken worden enkel geschonken mits toestemming van de gast€ 2,50
  • Uurloon kelner: € 30,00 / uur (35 PERS = 1 kelner / 70 PERS = 2 kelners) + barman (indien u met dranken à la carte werkt)>

Dranken dansfeest volgens forfait

Forfait vanaf koffie tijdens het dansfeestGedurende 4 uren

  • Inbegrepen: pilsbier, huisbier, huiswijn en frisdranken€ 15,75 / pers
    (Bijvoorbeeld: Einde dessert: 23u30. Einde forfait dansfeest 03u30)
  • Toeslag bieren van hoge gisting - schuimwijn+ € 2,50 / pers
  • Toeslag bieren van hoge gisting - cava + € 5,00 / pers
  • Sterke dranken worden enkel geschonken mits toestemming van de gast€ 2,50
  • Géén uurlonen kelners: na het einde van de forfait is een overgang naar dranken per stuk en uurloon voor de kelners mogelijk tot de gast het einde van het feest bepaalt. Gasten die aansluiten bij het dansfeest en géén menu genomen hebben: € 25,00 / pers. Drankforfait: 4 uren.

Voor de allerkleinsten

  • Kaaskroket
    OF
    Fishstick
  • Tomatensoep
  • Balletjes op grootmoeders wijze
    OF
    frikadel met frietjes
    OF
    vol au vent
  • Kinderijsje als afsluiter
  • Kinderen onder de 6 jaar€ 18,00
  • Kinderen tussen 6 jaar en 12 jaar€ 23,00
  • Kinderen tot 14 jaar (voor een kindermenu of menu van de volwassene)€ 32,00
Dranken van de kinderen worden tijdens het eten op een aparte rekening geplaatst. Tijdens het dansfeest eveneens op een aparte rekening of helft van het forfait van de volwassenen. Kinderspeelhoek in tuin met springkasteel

Huwelijksfeest

We helpen u graag om alles perfect te laten verlopen.
Bekijk video huwelijk

Eetcafé

Iedere dag open: 11u00 tot 15u00
Keuken: 11u30 tot 14u30
Gesloten op woensdag

Feestzaal

De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag. Tijdens het weekend kan het eetcafé ook afgehuurd worden.

L'Autre Côté

Lunch: 11u30 tot 14u30
Diner: 18u00 tot 21u30
Bar: open tot en met 24u00
Enkel op zondag:

Tea time en zoete kaart: 14u30 en 17u30