- Garnalencocktail 'klassiek'DAGPRIJS ± € 16,00
- Carpaccio van rundsvlees, pijnboompitjes, rucola, parmezaan€ 13,50
- Vitello Tonato€ 14,25
- Degustatie van zalm op vier wijzen (gerookt, mousse, gemarineerd, gebakken)€ 14,95
- Combinatie van gerookte eendenborst en heerlijke pastei, rode uienconfituur, notenbrood€ 13,95
- Creatie gerookte zalm met forelmousse, dille en guacamole€ 14,50
- Ham 'Duroc d’Olives', meloenparels, pesto en reductie van porto€ 12,95
- Tartaar van zeebaars, limoen, kruidenslaatje en kroepoek€ 14,25
- Opera van ganzenlever, peperkoek en vijgenconfituur€ 15,95
Soepen
Herfst / Winter
- Pompoensoep€ 4,95
- Erwtensoep€ 4,95
- Romige paddenstoelensoep€ 4,95
- Witloofroomsoep€ 4,95
Lente / Zomer
- Aspergeroomsoep€ 4,95
- Tomatensoep€ 4,95
- Romige waterkerssoep€ 4,95
- Preivelouté€ 4,95
Speciale soepen
- Kreeftensoep€ 7,50
- Heldere Bouillon€ 7,50
- Thaïse soep met scampi en koriander€ 7,50

Warme voorgerechten
- Oostends vissersbordje van het huis€ 18,25
Schilderspalet met 4 heerlijkheden uit de zee met een sausje op basis van appelcider - Scampi 'Diabolique', groentenrijst en zongedroogde tomaatjes€ 15,75
- Tongfilet (3 st) opgevuld met scampi, verrijkt met kreeftensausdagprijs ± € 22,00
- In cacaoboter gebakken Sint-Jakobsvruchten met truffelpuree en blanke botersaus, gepofte tomaatjes€ 16,75
- Kreeftje (1/2) gegaard in de oven, tuinkruidendagprijs / seizoen
- Gebakken ganzenlever, gecarameliseerde appel, calvadossausje€ 17,25
- Suprême van Mechelse koekoek / julienne van groentjes€ 14,75
- Spiesje van gebakken Sint-Jakobsvrucht en scampi in harmonie met bladspinazie€ 15,50
- Landeskip met spek “bearnaise”, spinazie, duxelle van champignons€ 14,95
Frisse tussendoortjes
- Sorbet van citrus, Champagne of groene appel€ 3,95
- Vruchtenjenever Filliers 30°€ 3,95
Hoofdgerechten
- VISSUGGESTIE
- Op vel gebakken zeebaarsfilet, mousseline, geconfijte prei, gedroogde ham€ 22,75
- Gebakken Zalmhaasje “witte wijnsaus”, geconfijte prei, shi-take, bieslookpuree€ 23,50
- GEVOGELTE
- Kalkoenfilet 'Archiduc'€ 18,25
- Parelhoenfilet met een thijm-honingsausje € 19,75
- Eendenborstfilet à l’orange€ 20,95
- RUNDSVLEES
- Châteaubriand saus naar keuze (champignonroom, peperroom, verse béarnaise)€ 21,00
- Filet pur saus naar keuze (champignonroom, peperroom, verse béarnaise)€ 29,00
- VARKENSVLEES
- Varkenshaasje 'Duroc', graanmosterdsaus€ 19,50
- Speenvarkenfilet met champignonsaus€ 19,95
- KALFSVLEES
- Beste van het kalf (sappige kalfslende), sausje met oude porto€ 23,95
- LAMSVLEES
- Lamsfilet met graanmosterdsausje € 24,95
- WILD
- Hertenkalffilet 'Grand Veneur'dagprijs
- Fazantenborst 'Brabançonne'dagprijs
- Wildstoofpotjedagprijs
Extra rondgang van het hoofdgerecht pp + € 2,95
Vegetarisch keuzemenu
- Aangepaste vegetarische hapjes (4 st)€ 6,95
- Keuze voorgerecht€ 12,95
- Carpaccio van champignons, pesto en mozzarella
of
Cannelloni van komkommer, geitenkaas, honing en Granny Smith appel - Keuze soep€ 4,95
- Groentenbouillon met quorn
of
Waterzooi van knapperige groentjes - Keuze tussengerecht€ 14,95
- Torentje van bladspinazie, tomaat en courgette
of
Tortellini met ricotta en zongedroogde tomaat - Keuze hoofdgerecht€ 19,95
- Groentenburger vergezeld van marktgroentjes en chefs aardappel
of
Groentengoulash met wilde rijst en kruidenslaatje
Nagerechten
- Prijzen exclusief koffie
- Gepersonaliseerd gebak of ijstaart€ 7,95
- Sabayon in een soepje van rode vruchten vergezeld van vanille-ijs€ 7,95
- Tiramisu 'Klassiek'€ 6,95
- Crème brûlée met een waaier van vers fruit€ 7,95
- Appel-peerstrudel, vanille-ijs, engelse room en bittere chocolade € 7,95
- Crêpes suzette met munt en ijs € 7,50
- Moelleux van chocolade, frambozencoulis, vanille-ijs€ 7,25
- Trilogie van chocolademousse, advocaat en kersen€ 6,50
- Carrousel van 5 verschillende dessertjes€ 9,50
- Koffie
- Koffie (3 x) met zoetigheden+ € 5,00
- Koffie (3 x) zonder zoetigheden+ € 3,40
Dessertenbuffet 'Home Style'
- Prijzen inclusief koffie
- Spektakel van desserten zoals: tiramisu, chocolademousse, rijstpap, fruittaart, pannenkoeken, bresiliennetaart, soepje van munt met vers fruit, crème brûlée, mini-moelleux, romig schepijs, verschillende mini-gebakjes, frambozencoulis en een spetterende biscuittaart met vuurwerk.
- Prijs na voorgaande maaltijd€ 19,95
- Prijs zonder voorgaande maaltijd€ 22,50
- AANVULLING DESSERTENBUFFET
- Chocoladefontein met zoete spekjes en fruit+ € 2,50
- Standje met verschillende kazen en brood+ € 5,75
Seizoensmenu's
- Seizoensmenu: herfst, lente, zomer, winter€49,50 / pers
- Seizoensmenu all-in: Bubbeluurtje formula one, 4 hapjes, aanpaste wijnen en waters en afsluitende koffie of thee.€79,95 / pers
- Dessertbord van de chef i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €5,50 / pers
- Dessertenbuffet i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €12,00 / pers
- Extra rondgang van het hoofdgerecht+ €2,95 / pers
Seizoensmenu: Lente
- Carpaccio van Deense kabeljauw, witte asperge gemarineerd in yuzu, groene kruiden, wasabi-mayo
- Velouté van groene asperges, venusschelpjes
- Op vel gebakken Mechelse koekoekfilet “bearnaise”, zeekraal, portobello champignon, Italiaanse aardappelen
- Crème brûlée, ijslolly van pistache en gemarineerde aardbeien
Seizoensmenu: Zomer
- Rolletje van West-Vlaams rood, tapanade van rode paprika, pesto van groene kruiden, kaviaar van gele tomaten
- Broccolisoepje, mimosa van ei, gerookte eendenborst
- Zalmhaasje “blanke botersaus”, jonge bladspinazie, mosselen, shi-take, bieslookpuree
- Chocoladedessert met mascarpone, advocaat, rood fruit
Seizoensmenu: Herfst
- Tartaar van zeebaars, jonagold, mieriskwortel-mayonaise, dille-olie en kruidenchips
- Witloofsoep met gerookte zalm, boursin-kaas
- Gegrilde kalfssteak, jonge wortel, oesterzwam, crème van bloemkool met truffel, brie-gratin
- Appel-peerstrudel, vanille-ijs, engelse room en bittere chocolade
Seizoensmenu: Winter
- Cocktail van rivierkreeft, sinaasappel-pompelmoes, gember-mosterdvinaigrette
- Bloemkoolsoep met bloedworst, aardappelblokjes
- Gebakken varkenshaasje “mosterd-honingsausje”, crème aardpeer, knolselder, kruidige aardappel
- Moelleux van bittere chocolade in combinatie met bananenmousse
Recepties
- Tapasbord met crackers met diverse dips, olijfjes, zongedroogde tomaatjes, sardientjes op sap. (excl. dranken)€ 1,75 pp
Formule | ||
SMALLL (1u00) | 4 culinaire hapjes van de chef aangepast aan het seizoen | € 6,95 pp |
MEDIUM (1u30) | 5 culinaire hapjes en mokkatasje met een seizoensoepje afsluitend ijsje of sorbet | € 9,50 pp |
LARGE (2u00) | MEDIUM aangevuld met 2 culinaire gerechtjes uit onderstaande walking diner | € 15,95 pp |

Creatieve Walking Diner
Op de partytafels staan crackers met diverse dips, olijfjes, zongedroogde tomaatjes enz. Deze formule is exclusief dranken. Keuze uit rondgang van 6 culinaire gerechtjes die geserveerd worden op trendy porselein:
- Carpaccio van rundsvlees, parmezaan & pesto
- Blinis met gerookte zalm, zure room, dille
- Tataki van tonijn, venkel & wakamé
- Crème brûlée van ganzenlever, vijgenconfituur, notenbrood
- Kroketjes van grijze garnalen & chaumeskaas
- Mini pizza met chorizo
- Scampi 'Diabolique', kruidenrijst
- Gebakken Sint-Jakobvrucht, tomatentaartje, rucola
- Ragout van hoevekip, dragon en champignons
- Mini saltimbocca van kalfsvlees, zongedroogde tomaat & parelpasta
- Zoete afsluiter met 2 mini gebakjes & tasje mokka of kruidenthee
- Dips op de Partytafels + 6 keuze gerechtjes + 2 zoete afsluiters & tasje mokka (2u30)€ 32,50
Kids
- Keuze als voorgerecht uit kaaskroket of fishstick, daarna een tomatensoep, als hoofdgerecht balletjes op grootmoeders wijze of frikandel met frietjes of vol au vent, als afsluiter een kinderijsje.
- Kinderen onder de 6 jaar€ 19,00
- Kinderen tussen 6 en 12 jaar€ 23,00