Gerechten

Alle gerechten worden in huis bereid met dagverse producten

Koude voorgerechten

  • Garnalencocktail 'klassiek'DAGPRIJS ± € 16,00
  • Carpaccio van rundsvlees, pijnboompitjes, rucola, parmezaan€ 13,50
  • Vitello Tonato€ 14,25
  • Degustatie van zalm op vier wijzen (gerookt, mousse, gemarineerd, gebakken)€ 14,95
  • Combinatie van gerookte eendenborst en heerlijke pastei, rode uienconfituur, notenbrood€ 13,95
  • Creatie gerookte zalm met forelmousse, dille en guacamole€ 14,50
  • Ham 'Duroc d’Olives', meloenparels, pesto en reductie van porto€ 12,95
  • Tartaar van zeebaars, limoen, kruidenslaatje en kroepoek€ 14,25
  • Opera van ganzenlever, peperkoek en vijgenconfituur€ 15,95

Soepen

Herfst / Winter

  • Pompoensoep€ 4,95
  • Erwtensoep€ 4,95
  • Romige paddenstoelensoep€ 4,95
  • Witloofroomsoep€ 4,95

Lente / Zomer

  • Aspergeroomsoep€ 4,95
  • Tomatensoep€ 4,95
  • Romige waterkerssoep€ 4,95
  • Preivelouté€ 4,95

Speciale soepen

  • Kreeftensoep€ 7,50
  • Heldere Bouillon€ 7,50
  • Thaïse soep met scampi en koriander€ 7,50
Soep wordt 2 maal bediend. Keuze uit 1 garnituur: korstjes, breydelhamsnippers, balletjes, fijne groentjes, eendenborstreepjes of truffelroom.
Gerechten

Warme voorgerechten

Indien men de keuze maakt van 2 warme voorgerechten, zal het tweede voorgerecht 20% goedkoper aangeboden worden, daar de portie wordt aangepast.
  • Oostends vissersbordje van het huis€ 18,25
    Schilderspalet met 4 heerlijkheden uit de zee met een sausje op basis van appelcider
  • Scampi 'Diabolique', groentenrijst en zongedroogde tomaatjes€ 15,75
  • Tongfilet (3 st) opgevuld met scampi, verrijkt met kreeftensausdagprijs ± € 22,00
  • In cacaoboter gebakken Sint-Jakobsvruchten met truffelpuree en blanke botersaus, gepofte tomaatjes€ 16,75
  • Kreeftje (1/2) gegaard in de oven, tuinkruidendagprijs / seizoen
  • Gebakken ganzenlever, gecarameliseerde appel, calvadossausje€ 17,25
  • Suprême van Mechelse koekoek / julienne van groentjes€ 14,75
  • Spiesje van gebakken Sint-Jakobsvrucht en scampi in harmonie met bladspinazie€ 15,50
  • Landeskip met spek “bearnaise”, spinazie, duxelle van champignons€ 14,95

Frisse tussendoortjes

  • Sorbet van citrus, Champagne of groene appel€ 3,95
  • Vruchtenjenever Filliers 30°€ 3,95

Hoofdgerechten

  • VISSUGGESTIE
  • Op vel gebakken zeebaarsfilet, mousseline, geconfijte prei, gedroogde ham€ 22,75
  • Gebakken Zalmhaasje “witte wijnsaus”, geconfijte prei, shi-take, bieslookpuree€ 23,50
  • GEVOGELTE
  • Kalkoenfilet 'Archiduc'€ 18,25
  • Parelhoenfilet met een thijm-honingsausje € 19,75
  • Eendenborstfilet à l’orange€ 20,95
  • RUNDSVLEES
  • Châteaubriand saus naar keuze (champignonroom, peperroom, verse béarnaise)€ 21,00
  • Filet pur saus naar keuze (champignonroom, peperroom, verse béarnaise)€ 29,00
  • VARKENSVLEES
  • Varkenshaasje 'Duroc', graanmosterdsaus€ 19,50
  • Speenvarkenfilet met champignonsaus€ 19,95
  • KALFSVLEES
  • Beste van het kalf (sappige kalfslende), sausje met oude porto€ 23,95
  • LAMSVLEES
  • Lamsfilet met graanmosterdsausje € 24,95
  • WILD
  • Hertenkalffilet 'Grand Veneur'dagprijs
  • Fazantenborst 'Brabançonne'dagprijs
  • Wildstoofpotjedagprijs

Extra rondgang van het hoofdgerecht pp + € 2,95

Bij de hoofdgerechten worden begeleide marktgroentjes geserveerd. Deze zijn inclusief in de prijs, samen met aardappelbereidingen naar keuze: kroketjes, puree, gratintorentje, krieltjes of chefs aardappel.

Vegetarisch keuzemenu

  • Aangepaste vegetarische hapjes (4 st)€ 6,95
  • Keuze voorgerecht€ 12,95
  • Carpaccio van champignons, pesto en mozzarella
    of
    Cannelloni van komkommer, geitenkaas, honing en Granny Smith appel
  • Keuze soep€ 4,95
  • Groentenbouillon met quorn
    of
    Waterzooi van knapperige groentjes
  • Keuze tussengerecht€ 14,95
  • Torentje van bladspinazie, tomaat en courgette
    of
    Tortellini met ricotta en zongedroogde tomaat
  • Keuze hoofdgerecht€ 19,95
  • Groentenburger vergezeld van marktgroentjes en chefs aardappel
    of
    Groentengoulash met wilde rijst en kruidenslaatje

Nagerechten

  • Prijzen exclusief koffie
  • Gepersonaliseerd gebak of ijstaart€ 7,95
  • Sabayon in een soepje van rode vruchten vergezeld van vanille-ijs€ 7,95
  • Tiramisu 'Klassiek'€ 6,95
  • Crème brûlée met een waaier van vers fruit€ 7,95
  • Appel-peerstrudel, vanille-ijs, engelse room en bittere chocolade € 7,95
  • Crêpes suzette met munt en ijs € 7,50
  • Moelleux van chocolade, frambozencoulis, vanille-ijs€ 7,25
  • Trilogie van chocolademousse, advocaat en kersen€ 6,50
  • Carrousel van 5 verschillende dessertjes€ 9,50
  • Koffie
  • Koffie (3 x) met zoetigheden+ € 5,00
  • Koffie (3 x) zonder zoetigheden+ € 3,40

Dessertenbuffet 'Home Style'

  • Prijzen inclusief koffie
  • Spektakel van desserten zoals: tiramisu, chocolademousse, rijstpap, fruittaart, pannenkoeken, bresiliennetaart, soepje van munt met vers fruit, crème brûlée, mini-moelleux, romig schepijs, verschillende mini-gebakjes, frambozencoulis en een spetterende biscuittaart met vuurwerk.
  • Prijs na voorgaande maaltijd€ 19,95
  • Prijs zonder voorgaande maaltijd€ 22,50
  • AANVULLING DESSERTENBUFFET
  • Chocoladefontein met zoete spekjes en fruit+ € 2,50
  • Standje met verschillende kazen en brood+ € 5,75

Seizoensmenu's

  • Seizoensmenu: herfst, lente, zomer, winter€49,50 / pers
  • Seizoensmenu all-in: Bubbeluurtje formula one, 4 hapjes, aanpaste wijnen en waters en afsluitende koffie of thee.€79,95 / pers
  • Dessertbord van de chef i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €5,50 / pers
  • Dessertenbuffet i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €12,00 / pers
  • Extra rondgang van het hoofdgerecht+ €2,95 / pers

Seizoensmenu: Lente

  • Carpaccio van Deense kabeljauw, witte asperge gemarineerd in yuzu, groene kruiden, wasabi-mayo
  • Velouté van groene asperges, venusschelpjes
  • Op vel gebakken Mechelse koekoekfilet “bearnaise”, zeekraal, portobello champignon, Italiaanse aardappelen
  • Crème brûlée, ijslolly van pistache en gemarineerde aardbeien

Seizoensmenu: Zomer

  • Rolletje van West-Vlaams rood, tapanade van rode paprika, pesto van groene kruiden, kaviaar van gele tomaten
  • Broccolisoepje, mimosa van ei, gerookte eendenborst
  • Zalmhaasje “blanke botersaus”, jonge bladspinazie, mosselen, shi-take, bieslookpuree
  • Chocoladedessert met mascarpone, advocaat, rood fruit

Seizoensmenu: Herfst

  • Tartaar van zeebaars, jonagold, mieriskwortel-mayonaise, dille-olie en kruidenchips
  • Witloofsoep met gerookte zalm, boursin-kaas
  • Gegrilde kalfssteak, jonge wortel, oesterzwam, crème van bloemkool met truffel, brie-gratin
  • Appel-peerstrudel, vanille-ijs, engelse room en bittere chocolade

Seizoensmenu: Winter

  • Cocktail van rivierkreeft, sinaasappel-pompelmoes, gember-mosterdvinaigrette
  • Bloemkoolsoep met bloedworst, aardappelblokjes
  • Gebakken varkenshaasje “mosterd-honingsausje”, crème aardpeer, knolselder, kruidige aardappel
  • Moelleux van bittere chocolade in combinatie met bananenmousse
Niet te verkrijgen op vrijdag en zaterdagavond en enkel tot 40 personen

Recepties

  • Tapasbord met crackers met diverse dips, olijfjes, zongedroogde tomaatjes, sardientjes op sap. (excl. dranken)€ 1,75 pp
  Formule  
SMALLL (1u00) 4 culinaire hapjes van de chef aangepast aan het seizoen € 6,95 pp
MEDIUM (1u30) 5 culinaire hapjes en mokkatasje met een seizoensoepje afsluitend ijsje of sorbet € 9,50 pp
LARGE (2u00) MEDIUM aangevuld met 2 culinaire gerechtjes uit onderstaande walking diner € 15,95 pp
Gerechten

Creatieve Walking Diner

Op de partytafels staan crackers met diverse dips, olijfjes, zongedroogde tomaatjes enz. Deze formule is exclusief dranken. Keuze uit rondgang van 6 culinaire gerechtjes die geserveerd worden op trendy porselein:

  • Carpaccio van rundsvlees, parmezaan & pesto
  • Blinis met gerookte zalm, zure room, dille
  • Tataki van tonijn, venkel & wakamé
  • Crème brûlée van ganzenlever, vijgenconfituur, notenbrood
  • Kroketjes van grijze garnalen & chaumeskaas
  • Mini pizza met chorizo
  • Scampi 'Diabolique', kruidenrijst
  • Gebakken Sint-Jakobvrucht, tomatentaartje, rucola
  • Ragout van hoevekip, dragon en champignons
  • Mini saltimbocca van kalfsvlees, zongedroogde tomaat & parelpasta
  • Zoete afsluiter met 2 mini gebakjes & tasje mokka of kruidenthee
  • Dips op de Partytafels + 6 keuze gerechtjes + 2 zoete afsluiters & tasje mokka (2u30)€ 32,50
Het duurt nederland apotheek 24 voor zorgen dat

Kids

  • Keuze als voorgerecht uit kaaskroket of fishstick, daarna een tomatensoep, als hoofdgerecht balletjes op grootmoeders wijze of frikandel met frietjes of vol au vent, als afsluiter een kinderijsje.
  • Kinderen onder de 6 jaar€ 19,00
  • Kinderen tussen 6 en 12 jaar€ 23,00
Dranken van de kinderen worden tijdens het eten en feest op een aparte rekening geplaatst.

Huwelijksfeest

We helpen u graag om alles perfect te laten verlopen.

Bekijk video huwelijk

Meer info ?

Alle feesten worden samengesteld naar ieders budget !

Eetcafé

Ma + Do + Vrij: 11u30 tot 14u30

Gesloten op dinsdag en woensdag

Feestzaal

De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag. Tijdens het weekend kan het eetcafé ook afgehuurd worden.

L'Autre Côté

Ma + do lunch: 11u30 tot 14u30
Ma + do diner: 18u00 tot 22u00
Vrij + za + zo doorlopend open vanaf 11u30
Tea time en zoete kaart op vrij + za+ zo: 14u30 en 17u30

Gesloten op dinsdag en woensdag