Gerechten

Alle gerechten worden in huis bereid met dagverse producten

Buffet à gogo

Koud buffet kan gebruikt worden als feestmenu€ 34,00

  • Zalm Belle Vue met kruiden
  • Zacht gerookte zalm
  • Gerookte forel
  • Gerookte zeepaling
  • Tomaat met grijze garnalen
  • Gebraiseerde ham
  • Carpaccio van ossenhaas met Parmezaan en Salsa Verde
  • Ganda-ham met frisse meloenknikkertjes
  • Pasteien met vijgenconfijt en chutney van mango
  • Pasta met scampi en gamba garni
  • Fijne vleeswaren met fruitgarnituren
  • Soepbar met 1 soep
Dit buffet is voorzien van brood, diverse sausjes, koude en warme groenten en 2 verschillende aardappelbereidingen.

Koud buffet kan aangevuld worden met warme gerechten(max. 3 te kiezen)

  • Heilbotfilet / preisaus+ € 8,00
  • Stoofpotje / het beste uit de zee+ € 8,00
  • Varkenshaas / dragon-mosterdsaus+ € 7,75
  • Ierse entrecôte / ”Bordelaise”+ € 8,50
  • Parelhoenfilet / truffelroomsaus+ € 7,75
  • Al deze gerechten worden vergezeld van marktgroentjes en 2 aardappelbereidingen.
Vraag vrijblijvend meer informatie ivm aangepaste wijnen, wisselen van gerechten, walking-dinners, bbq-formules, themabuffetten, babyborrels, ... Alles op maat en samengesteld naar ieders budget. Als het eens wat anders mag zijn. Creativiteit boven!

Trendy BBQ

€ 50,00
  • Vispapillotte / curryroom
  • Buffet: Spairribs ”mariné” / BBQ-chicken / diamant haas / quesadilla (Mexicaanse tortilla) / kruidige wortjes (merguez) / gepofte aardappel ”lookboter”
  • Hippe saladbar: o.a. zoete aardappel / Griekse sla / taboulé / pico de gallo, ...
  • Creatie met ”Mojito-sorbet” en vers fruit
  • (Exclusief dranken / Keuze uit drankenpaketten)

Koude voorgerechten

  • Degustatie van zalm / vier wijzen (gerookt - mousse - gemarineerd - gebakken)€ 13,95
  • Garnalencocktail ”Served 2020” DAGPRIJS
  • Slaatje van pasteien / pijnboompitten / rode uienkonfituur / notenbrood€ 12,50
  • Carpaccio van rundsvlees / Italiaans getint€ 13,00
  • Antipasti: Pomodori tomaat met mozarella / meloen met proscuitto ham / rundscarpaccio met Grana Padano€ 12,75
  • Frisse partjes meloen / de beste streekham en porto-gelei€ 12,50
  • Zalm ”Belle Vue” / fijne sla / makreelmayo€ 13,00
  • Tartare van zeebaars / lookolie / limoen / inktviskoekje€ 14,00
  • Salade / watermeloen / pompelmoes / gedroogde Gandaham / feta / krokantje€ 13,50
  • Carpaccio van gerookte hert / butternut / cocos / peperkoek€ 14,50
Sommige gerechten zijn marktgevoelig (zoals wild, garnalen en scampi). De prijs hiervan kan aangepast worden naar de marktprijs.

Soepen

Herfst / Winter

  • Velouté / kip€ 4,80
  • Pompoensoepje / korstjes (seizoen)€ 4,80
  • Prei - aardappelsoep€ 4,80
  • Romige paddenstoelensoep / gerookte kalkoenspekjes€ 4,80l
  • Knolseldersoep / grijze garnalen€ 5,50
  • Witloofroomsoep / grijze garnalen (seizoen)€ 5,50
  • Doorkijksoepje van wild (seizoen)€ 7,50
  • Bisque d’homard€ 7,50

Lente / Zomer

  • Aspergesoep€ 4,80
  • Tomatensoepje / grootmoeders wijze€ 4,80
  • Courgettesoep / basilicum€ 4,80
  • Heldere soep / fijne groenten€ 5,50
  • Waterkerssoep / preisliertjes / amandelroom€ 5,50
  • Romige tomaat - venkelsoep€ 5,50
  • Preisoep / zalmsnippers€ 5,50
  • Aspergesoepje / Ganda / mimosa van ei€ 5,50
  • Tomatensoepje met basilicum en pesto€ 5,50
  • Thais soepje met kokosmelk en koriander€ 5,50
Gerechten

Warme voorgerechten of tussengerechten

Indien men de keuze maakt van 2 warme voorgerechten, zal het tweede voorgerecht 20% goedkoper aangeboden worden, daar de portie wordt aangepast.
  • Oostends vissersbordje van het huis€ 18,00
    Schilderspalet met 4 heerlijkheden uit de zee met een sausje op basis van appelcider
  • Gerookte zalm / lauwe asperges / bijhorend sausje van de chef (seizoen)dagprijs
  • Normandische tongfiletsDAGPPRIJS (± € 24,00)
  • Quintet / scampi's diabolique€ 15,00
  • Tongfilets (3 st.) opgevuld met scampi / verrijkt met kreeftensausdagpprijs ± € 22,00
  • Gebakken gamba / bulgur / zongedroogde tomaatjes / zuiderse kruidenboter€ 15,50
  • Asperges op zijn Vlaamsdagpprijs / op aanvraag
  • Gebakken Sint-jakobsvruchten / kruidenrisotto€ 16,75
  • Suprême van Mechelse koekoek / julienne van groentjes€ 14,50
  • Torentje van scampi / zalm / jonagold / geitenkaas / chablissaus€ 14,75
  • Millefeuille / Sint-jacobsnootjes / champignons / gamba€ 16,00
  • Koninklijke dorade / zeegroenten / gedroogde ham / sausje van kreeft € 16,50

Frisse tussendoortjes

  • Sorbet van citrus / cassis / champagne / groene appel / vruchtenjenever Filliers 30° of 38°°€ 3,85

Hoofdgerechten

  • Eendeborstfilet à l'Orange€ 20,75
  • Lamskroontjes / honing-thymsaus€ 24,00
  • Sappig gebraden kalkoenfilet / sjalotsausje€ 18,00
  • Duet van varkensgebraad / varkenshaas “Duroc d’Olives“ / picklesaus of saus naar keuze€ 19,50
    "Duroc D'Olives" is een lokaal gekweekt varkensras gekweekt met olijfolie als vetbron in het voeder.
    Dit geeft een zeer specifieke malsheid en kwalitatieve constante smaak.
  • Varkenshaasje / wijze van de chef (Gandaham, mosterdsaus)€ 18,00
  • Kalfsgebraad / Tripelsaus€ 19,50
  • Beste van het kalf / sausje van oude port€ 22,50
  • Parelhoenfilet / romig sausje van muskaatdruiven OF Fine Champagne saus€ 18,00
  • Châteaubriand / saus naar keuze€ 19,75
  • Filet pur / saus naar keuze€ 27,00
  • Filet van Mechelse koekoek / kruidenpanade / gevogeltesaus€ 17,50
  • Lamsheupje / mosterdsaus€ 23,00
  • Hertenkalffilet "Grand Veneur"SEIZOENSPRIJS
  • Gebakken fazantenborst ”Brabançonne”SEIZOENSPRIJS
Vraag steeds naar onze seizoensgebonden suggesties van de chef. De ingrediënten van sommige gerechten zijn marktgevoelig (zoals wild, garnalen, scampi, ...) De prijs van deze gerechten kan aangepast worden naar de marktprijs.

Vegetarische gerechten

  • Salade geitenkaas / appel / tomaatPrijs op aanvraag
  • Vegetarische lasagnePrijs op aanvraag
  • Tortellini / Florentijnse wijze / bladspinaziePrijs op aanvraag
  • Groentenburger ”Served 2020”Prijs op aanvraag

Nagerechten (Koffie niet inbegrepen)

  • Gepersonaliseerd gebak / gepersonaliseerde ijstaart€ 5,75
  • Dessertbord / waaier van 5 verschillende dessertjes€ 9,25
  • Tartetatin / amandelijs€ 6,65
  • Soepje van rode vrucht / vanille-ijs€ 6,75
  • Ananas ”Pina Colada 2020”€ 6,75
  • Trendy peertje ”Belle Hélène””€ 6,75
  • Tiramisu "Klassiek"€ 6,75
  • Fantasie van chocolademousse / advocaat van Filliers€ 6,75
  • Appelflensjes / gecarameliseerde appeltjes / amandelijs€ 6,75
  • Moelleux van chocolade / pistache-ijs€ 6,75
  • Crème brulée / fruit / vanille-ijs€ 7,50
  • Alle gerechten van de menu’s zijn ook apart te verkrijgen€ 7,50

Nagerechtenbuffet (Koffie inbegrepen)

€ 18,00 / pers
  • Tiramisu / javanais / mini-gebakjes/ biscuittaart / rijstpap / fruittaart / zwarte woudtaart / vers fruit / crème brulée / chocolademousse / pannenkoeken / bavarois / ijstaat met chocoladesaus en vruchtencoulis
  • Chocoladefontein / zoete spekjes+ € 2,50 / pers
  • Kaasstand+ € 5,00 / pers
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Koffie met dessertenbuffet zonder voorafgaande maaltijd€ 21,00
  • Koffie met zoetigheden€ 4,75
  • Koffie zonder zoetigheden (2 x koffie)€ 3,20

Dessert and dance

Formule waarbij de laatavondgenodigden aansluiten bij het nagerechtenbuffet en dansfeest.€ 42,50 / pers
  • Aperitief met borrelbordje, glaasje feestelijke bubbels met extra rondgang
  • Wandeling langs het nagerechtenbuffet + mokka
  • Drank gedurende 4 uren standaardformule (exclusief bieren van hoge gisting en bubbels)

Nachtelijke verpozingen

  • Broodtafel (verschillende broodsoorten met vleeswaren en kazen en fruitmand)€ 10,00 / pers
  • Belegd broodje (sandwich half belegd met garnituur)€ 1,85 / stuk
  • Mini-sandwiches dubbel belegd€ 1,35 / stuk

Dranken dansfeest volgens verbruik aan barprijzen

  • Pilsbier / Witbier / Cola / Plat en bruisend water / Limonade€ 2,60
  • Gini / Schweppes / Ice Tea / Fruitsap€ 2,60
  • Kriek / Palm / Carlsberg€ 3,00
  • Trappisten / andere bieren van hoge gisting€ 3,50 / € 4,00
  • Huiswijn€ 3,50
  • Cava€ 5,00
  • Koffie€ 2,70
  • Sterke dranken worden enkel geschonken mits toestemming van de gast
  • Uurloon kelner: € 35,00 / uur (35 PERS = 1 kelner / 70 PERS = 2 kelners) + barman (indien u met dranken à la carte werkt)

Dranken dansfeest volgens forfait

Forfait vanaf koffie tijdens het dansfeestGedurende 4 uren

  • Inbegrepen: pilsbier / huisbier / huiswijn / frisdranken€ 16,75 / pers
    (Bijvoorbeeld: Einde dessert: 23u30. Einde forfait dansfeest 03u30)
  • Toeslag bieren van hoge gisting - schuimwijn+ € 3,50 / pers
  • Toeslag bieren van hoge gisting - cava + € 6,00 / pers
  • Sterke dranken worden enkel geschonken mits toestemming van de gast
  • Géén uurlonen kelners: na het einde van de forfait is een overgang naar dranken per stuk en uurloon voor de kelners mogelijk tot de gast het einde van het feest bepaalt. Gasten die aansluiten bij het dansfeest en géén menu genomen hebben: € 27,00 / pers. Drankforfait: 4 uren.

Voor de allerkleinsten

  • Kaaskroket
    OF
    Fishstick
  • Tomatensoep
  • Balletjes op grootmoeders wijze
    OF
    frikadel met frietjes
    OF
    vol au vent
  • Kinderijsje als afsluiter
  • Kinderen onder de 6 jaar€ 19,00
  • Kinderen tussen 6 jaar en 12 jaar€ 23,00
  • Kinderen tot 14 jaar (voor een kindermenu of menu van de volwassene)€ 32,00
Dranken van de kinderen worden tijdens het eten op een aparte rekening geplaatst. Tijdens het dansfeest eveneens op een aparte rekening of helft van het forfait van de volwassenen. Kinderspeelhoek in tuin met springkasteel

Meer info ?

Alle feesten worden samengesteld naar ieders budget !

Eetcafé

Iedere dag open: 11u00 tot 15u00
Keuken: 11u30 tot 14u30
Gesloten op woensdag

Feestzaal

De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag. Tijdens het weekend kan het eetcafé ook afgehuurd worden.

L'Autre Côté

Lunch: 11u30 tot 14u30
Diner: 18u00 tot 21u30
Bar: open tot en met 24u00
Enkel op zondag:

Tea time en zoete kaart: 14u30 en 17u30