Gerechten

Alle gerechten worden in huis bereid met dagverse producten

Koude voorgerechten

  • Garnalencocktail 'klassiek'DAGPRIJS ± € 16,00
  • Carpaccio van rundsvlees, pijnboompitjes, rucola, parmezaan€ 13,50
  • Vitello Tonato€ 14,25
  • Degustatie van zalm op vier wijzen (gerookt, mousse, gemarineerd, gebakken)€ 14,95
  • Combinatie van gerookte eendenborst & heerlijke pastei, rode uienconfituur, notenbrood€ 13,95
  • Tartaar van zalm, limoen, avocado, venkelslaatje€ 14,50
  • Ham 'Duroc d’Olives', meloenparels, pesto en reductie van porto€ 12,95
  • Cannelloni van gerookte forel en Noorse zalm, wakamé, currymayonaise€ 14,95
  • Opera van ganzenlever, peperkoek en vijgenconfituur€ 15,95

Soepen

Herfst / Winter

  • Pompoensoep€ 4,95
  • Erwtensoep€ 4,95
  • Romige paddenstoelensoep€ 4,95
  • Witloofroomsoep€ 4,95

Lente / Zomer

  • Aspergeroomsoep€ 4,95
  • Tomatensoepje€ 4,95
  • Romige waterkerssoep€ 4,95
  • Preivelouté€ 4,95

Speciale soepen

  • Kreeftensoep€ 7,50
  • Heldere Bouillon€ 7,50
  • Thaïse soep met scampi en koriander€ 7,50
Soep wordt 2 maal bediend. Keuze uit 1 garnituur: korstjes, breydelhamsnippers, balletjes, fijne groentjes, eendenborstreepjes of truffelroom.
Gerechten

Warme voorgerechten

Indien men de keuze maakt van 2 warme voorgerechten, zal het tweede voorgerecht 20% goedkoper aangeboden worden, daar de portie wordt aangepast.
  • Oostends vissersbordje van het huis€ 18,25
    Schilderspalet met 4 heerlijkheden uit de zee met een sausje op basis van appelcider
  • Scampi 'Diabolique', groentenrijst en zongedroogde tomaatjes€ 15,75
  • Normandische tongfiletsDAGPPRIJS (± € 24,00)
  • Tongfilet (3 st) opgevuld met scampi, verrijkt met kreeftensausdagprijs ± € 22,00
  • Gebakken Sint-Jakobsvruchten, risotto, kruidenslaatje€ 16,75
  • Kreeftje (1/2) gegaard in de oven, tuinkruidendagprijs / seizoen
  • Gebakken ganzenlever, gecarameliseerde appel, calvadossausje€ 17,25
  • Suprême van Mechelse koekoek / julienne van groentjes€ 14,75
  • Spiesje van gebakken Sint-Jakobsvrucht en scampi in harmonie met bladspinazie€ 15,50
  • Gebakken kwartelfilet, akkerchampignons en portojus€ 14,95

Frisse tussendoortjes

  • Sorbet van citrus, Champagne of groene appel€ 3,85
  • Vruchtenjenever Filliers 30°€ 3,95

Hoofdgerechten

  • VISSUGGESTIE
  • Op vel gebakken zeebaarsfilet, mousseline, geconfijte prei, gedroogde ham€ 22,75
  • Huwelijk van zalm en Groenlandse tarbot, duo van kreeft- en chablissaus€ 26,75
  • GEVOGELTE
  • Kalkoenfilet 'Archiduc'€ 18,25
  • Parelhoenfilet met een Fine Champagne sausje€ 19,75
  • Eendenborstfilet à l’orange€ 20,95
  • RUNDSVLEES
  • Châteaubriand saus naar keuze (champignonroom, peperroom, verse béarnaise)€ 19,95
  • Filet pur saus naar keuze (champignonroom, peperroom, verse béarnaise)€ 27,95
  • VARKENSVLEES
  • Varkenshaasje 'Duroc', graanmosterdsaus€ 18,95
  • Speenvarkenfilet 'black Well'€ 19,95
  • KALFSVLEES
  • Beste van het kalf (sappige kalfslende), sausje met oude porto€ 23,95
  • LAMSVLEES
  • Lamsfilet met kruidenkorst, cognacroomsaus€ 24,95
  • LAMSVLEES
  • Hertenkalffilet 'Grand Veneur'dagprijs
  • Fazantenborst 'Brabançonne'dagprijs
  • Wildstoofpotjedagprijs

Extra rondgang van het hoofdgerecht pp + € 2,95

Bij de hoofdgerechten worden begeleide marktgroentjes geserveerd. Deze zijn inclusief in de prijs, samen met aardappelbereidingen naar keuze: kroketjes, puree, gratintorentje, krieltjes of chefs aardappel.

Vegetarisch keuzemenu

  • Aangepaste vegetarische hapjes (4 st)€ 6,95
  • Keuze voorgerecht€ 12,95
  • Carpaccio van champignons, pesto en mozzarella
    of
    Cannelloni van komkommer, geitenkaas, honing en Granny Smith appel
  • Keuze soep€ 4,95
  • Groentenbouillon met quorn
    of
    Waterzooi van knapperige groentjes
  • Keuze tussengerecht€ 19,95
  • Torentje van bladspinazie, tomaat en courgette
    of
    Tortellini met ricotta en zongedroogde tomaat
  • Keuze hoofdgerecht€ 19,95
  • Groentenburger vergezeld van marktgroentjes en chefs aardappel
    of
    Groentengoulash met wilde rijst en kruidenslaatje

Nagerechten

  • Prijzen exclusief koffie
  • Gepersonaliseerd gebak of ijstaart€ 9,25
  • Sabayon in een soepje van rode vruchten vergezeld van vanille-ijs€ 6,65
  • Tiramisu 'Klassiek'€ 6,75
  • Crème brûlée met een waaier van vers fruit€ 6,75
  • Tarte tatin, rhum-rozijnenijs, notencrumble€ 6,75
  • Appelflensjes, gecarameliseerde appeltjes, amandelijs€ 6,75
  • Moelleux van chocolade, frambozencoulis, vanille-ijs€ 6,75
  • Trilogie van chocolademousse, advocaat en kersen€ 6,75
  • Carrousel van 5 verschillende dessertjes€ 6,75
  • Koffie
  • Koffie (3 x) met zoetigheden+ € 5,00
  • Koffie (3 x) zonder zoetigheden+ € 3,40

Dessertenbuffet 'Home Style'

  • Prijzen inclusief koffie
  • Spektakel van desserten zoals: tiramisu, chocolademousse, rijstpap, fruittaart, pannenkoeken, bresiliennetaart, soepje van munt met vers fruit, crème brûlée, mini-moelleux, romig schepijs, verschillende mini-gebakjes, frambozencoulis en een spetterende biscuittaart met vuurwerk.
  • Prijs na voorgaande maaltijd€ 18,95
  • Prijs zonder voorgaande maaltijd€ 21,95
  • AANVULLING DESSERTENBUFFET
  • Chocoladefontein met zoete spekjes en fruit+ € 2,50
  • Standje met verschillende kazen en brood+ € 5,75

Seizoensmenu's

  • Seizoensmenu: herfst, lente, zomer, winter€48,50 / pers
  • Seizoensmenu all-in: Bubbeluurtje formula one, 4 hapjes, aanpaste wijnen en waters en afsluitende koffie of thee.€79,50 / pers
  • Dessertbord van de chef i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €5,50 / pers
  • Dessertenbuffet i.p.v. het vooropgestelde dessert+ €12,00 / pers
  • Extra rondgang van het hoofdgerecht+ €2,95 / pers

Seizoensmenu: Lente

  • Surf & turf van rivierkreeftenvlees, ham 'Duroc d’Olives', granny smith en zure room
  • Aspergesoepje met gerookte zalmsnippers
  • Sappig gebraden kalfslende, kruidenroomsaus, ratatouille groentjes, rozemarijnaardappelen
  • Ananasparfait, frambozencoulis, pistachecrumble

Seizoensmenu: Zomer

  • Tartaar van gerookte zalm, komkommer, tzatziki
  • Romig venkelsoepje met scampi
  • Chateaubriand, bordelaise saus, wortelcreatie met groentenrolletjes, aardappelkroket
  • Rode vruchten, Grand Marnier, kletskop, vanille-ijs

Seizoensmenu: Herfst

  • Gebakken Sint-Jakobsvruchten, basilicumsaus, tomatentaartje
  • Knolseldersoep met grijze garnalen, broccoliroosjes
  • Gevulde parelhoenfilet, sausje met boschampignons, stoofpotje van groentjes, aardappeltaartje
  • Trilogie van mokka, noten, chocolade

Seizoensmenu: Winter

  • Carpaccio van hert, notenpesto, fleur du sel
  • Witloofvelouté met gerookte eendenborstsnippers
  • Ragout van wild, veenbessen, gestoofde witloof, butternutcreatie, amandelkroket
  • Tarte tatin van jonagold, hazelnoot, rhum-rozijnenijs
Niet te verkrijgen op vrijdag en zaterdagavond en enkel tot 40 personen

Recepties

  • Tapasbord met crackers met diverse dips, olijfjes, zongedroogde tomaatjes, sardientjes op sap. (excl. dranken)€ 1,75 pp
  Formule  
SMALLL (1u00) 4 culinaire hapjes van de chef aangepast aan het seizoen € 17,50 pp
MEDIUM (1u30) 5 culinaire hapjes en mokkatasje met een seizoensoepje afsluitend ijsje of sorbet € 20,00 pp
LARGE (2u00) MEDIUM aangevuld met 2 culinaire gerechtjes uit onderstaande walking diner € 20,00 pp
Gerechten

Creatieve Walking Diner

Op de partytafels staan crackers met diverse dips, olijfjes, zongedroogde tomaatjes enz. Deze formule is exclusief dranken. Keuze uit rondgang van 6 culinaire gerechtjes die geserveerd worden op trendy porselein:

  • Carpaccio van rundsvlees, parmezaan & pesto
  • Blinis met gerookte zalm, zure room, dille
  • Tataki van tonijn, venkel & wakamé
  • Crème brûlée van ganzenlever, vijgenconfituur, notenbrood
  • Kroketjes van grijze garnalen & chaumeskaas
  • Mini pizza met chorizo
  • Scampi 'Diabolique', kruidenrijst
  • Gebakken Sint-Jakobvrucht, tomatentaartje, rucola
  • Ragout van hoevekip, dragon en champignons
  • Mini saltimbocca van kalfsvlees, zongedroogde tomaat & parelpasta
  • Zoete afsluiter met 2 mini gebakjes & tasje mokka of kruidenthee
  • Dips op de Partytafels + 6 keuze gerechtjes + 2 zoete afsluiters & tasje mokka (2u30)€ 32,50

Kids

  • Keuze als voorgerecht uit kaaskroket of fishstick, daarna een tomatensoep, als hoofdgerecht balletjes op grootmoeders wijze of frikandel met frietjes of vol au vent, als afsluiter een kinderijsje.
  • Kinderen onder de 6 jaar€ 19,00
  • Kinderen tussen 6 en 12 jaar€ 23,00
Dranken van de kinderen worden tijdens het eten en feest op een aparte rekening geplaatst.

Huwelijksfeest

We helpen u graag om alles perfect te laten verlopen.

Bekijk video huwelijk

Meer info ?

Alle feesten worden samengesteld naar ieders budget !

Eetcafé

Open: maandag, donderdag en vrijdag
Deuren: 11u00 tot 15u00
Keuken: 11u30 tot 14u30

Bar Tom

Open: vrijdag, zaterdag en zondag
Vrij en zat: 16u00 tot ...
Zon: 11u00 tot ...

Feestzaal

De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag. Tijdens het weekend kan het eetcafé ook afgehuurd worden.

L'Autre Côté

Ma + do lunch: 11u30 tot 14u30
Ma + do diner: 18u00 tot 22u00
Vrij + za + zo doorlopend open vanaf 11u30
Tea time en zoete kaart op vrij + za+ zo: 14u30 en 17u30
Bar: open tot en met 24u00

Gesloten op dinsdag en woensdag