Seizoensmenu's

Menu's klaargemaakt met respect voor de seizoenen

Seizoensmenu's

  • Seizoensmenu: herfst, lente, zomer, winter€ 45 / pers
  • All-in: bubbeluurtje met 4 hapjes van de chef / forfait Home 1 / water / koffie€ 70 / pers
  • Dessertbord van de chef i.p.v. het vooropgestelde dessert+ € 4,50/ pers
  • Dessertenbuffet 'Breughel' i.p.v. het vooropgestelde dessert+ € 9,00/ pers
  • Kaasbord 'Kaashuis uit Destelbergen'+ € 5,00/ pers

Herfst

  • Ganda-ham met meloenparels en portogelei
  • Soepje van boschampignons met gekookte kastanjes
  • Gebakken kalfsoester met gekarameliseerde groentjes, cognacroomsaus en kroketjes, krieltjes of gratin
  • Warm geserveerd gebakje van peer en frangipane
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Jonge tarbot met kruidencouscous, kalfsjus en balsamicodagprijs

Lente

  • Salade met krab en frisse groentjes
  • Soepje met prei en grijze garnalen
  • Lamsfilet met kruidenpanade, verse marktgroenten en kroketjes, krieltjes of gratin
  • Duo van bavarois met coulis van frambozen
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Dorade met Quinoa, bladspinazie en mousseline-sausdagprijs

Zomer

  • Symfonie van zalm en gerookte forel met groene asperges
  • Soepje van mosselen met brunoise van courgette
  • Hoevekip met rode wijnsaus, spelende groentjes, crème van doperwten en kroketjes, krieltjes of gratin
  • Cocktail van rood fruit met vanille-ijs
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Gebakken snoekbaars met groene kruidensaus en zeekraaldagprijs

Winter

  • Ganda-ham met meloenparels en portogelei
  • Winters doorkijksoepje
  • Varkenshaas Forestière met zalf van knolselder, marktverse wintergroentjes en kroketjes, krieltjes of gratin
  • Moelleux 'Chocolat' met vanille-ijs en crunch van amandel
  • Extra tussengerecht incluis aangepast glas wijn:
    Gebakken zeebaars met Noilly Prat en gemarineerde groentjesdagprijs

Niet te verkrijgen op vrijdag en zaterdagavond en enkel tot 40 personen

Eetcafé

Iedere dag open: 10u00 tot 17u00
Keuken: 11u00 tot 15u30
Gesloten op woensdag, zaterdag en zondag

Feestzaal

De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag. Tijdens het weekend kan het eetcafé ook afgehuurd worden.

L'Autre Côté

Lunch: 11u30 tot 14u30
Tea time en zoete kaart: 14u30 en 17u30
Diner: 18u00 tot 21u30
Bar: open tot en met 24u00